Monday, April 7, 2014

Hari inggar sedunia

Hari ni hati macam nak panas je.macam macam hal dari pagi tadi. Tadi pulak sorang sembang kencang cakap jadi exclusive pumping mom ni senang je. Aku rasa macam.....haihhhhhjj

Kalau senang takde la aku salu dok emosi bagai.kalau senang takdela aku salu duk ngerepak.

Nak aje bgtau orang tu cuba try skali for a week then datang sembang ngan aku senang ke tak.

Pastu da orang suka2 nak claim diri EP mom.haish... exclusive pumping, perkataan exclusive tu dah cukup nak terangkan pa benda ep mom tu.takyah la nak berhujah 'i lebih banyak pam dari direct feeding so i kira ep mom la'. Wah kau.claim diri camtu lepas senang je jatuh hukum pump lagi senang dari directpffftttttttttt!!!!

Aaaa apsal aku emo arini...apsalllllll

Lalalalalalalalalal

5 comments:

Aisah Salim said...

Assalamualaikum sis,
tabek spring ar to you sebab EP.
Bukan senang kan, me penah try dulu...haih rasa nak mati.
Ni yang kena dok pump 2-3 kali sehari pun rasa macam x best je.
Nasib baik baby nak DF, kalau tak naya.

Chaiyokkk!!!

Nurul Razak said...

Thanks sis! Memang susah tp xmustahil.hehe 😜

Suzy Effendi said...

semoga perjalanan kau sbg EPmom d permudah Jee.. aku selalu doakan :D

Suzy Effendi said...

btw ku dah merasa 5days jd EPmom masa pergi kursus d Mersing. peritnya hanya TUhan yg tauk. trus ku terbayang kau koh... aku kagum sebab ko sgt gigih berusaha.

Nurul Razak said...

hehe makseh suz.peritla juak tp bak kata sepul stedayyyyyyyy haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by BloggerCandy.com