Friday, October 29, 2010

random

i have so many things to say but have to go to the toilet so i'll say in a summary manner

torrent HIMYM is slow bahu tergeliat sebab menggeliat kuat sgt malam tadi basuh baju malas balik ukm rumah belum kemas minyak kereta empty exam next week shit! jgn menyibuk boleh tak bla bla bla denise buat bodo thesis macam bini gantung takbertali duit makin skit nak breakfast apa pagi ni mom's going to kuching adik going's to penang will be alone nak balik bila tak sure malas $^&*()(&%^

*tak tahan nak pi toilet!

3 comments:

Sue Andy's said...

i loike, simple, easy to understand. sabar jee

Alex said...

HAHA!!!

valentine87 said...

meroyan dah kinek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by BloggerCandy.com