Sunday, February 6, 2011

Yelah kau je yang 'ter' semua

  • kau lah terhebat
  • kau la terpandai
  • kau la tercantik
  • kau la terayu

  • husband kau la terhensem
  • husband kau la terkaya
  • husband kau la ter romantic
  • husband kau la ter iman 
  • husband kau la terpenyayang

  • anak kau la tercomel
  • anak kau la terlincah
  • anak kau la terbijak
  • anak kau la terjatuh..eh eh..terkiut

Pernah tak jumpa orang macam ni?? Berlagak nyer!! Bernanah telinga dengar. tak habis riak, ni pulak kutuk-kutuk org lain


  • aku la ter lame
  • aku la terburuk
  • aku la tergemok
  • aku la terbyk jerawat
  • aku la terlemak sana sini

  • boyfriend aku la gemok
  • boyfriend aku la terhuduh
  • boyfriend aku la tergaji kecik
  • boyfriend aku la pemarah (oh sejak bila ye?)

Menyampah ler. Kan every one has their own specialties? special in our own wayy??? aku ni threatening ke kat orang?? Bukan aku dok diam diam minding my own business je ke?

ok skarang diam orang nak cakap apa pun cakap la. aku akan diam sampai lebam. aku happy dengan cara tersendiri. aku tak perlu designer bags, shoes. aku tak perlu boyfriend yang kaya raya. aku tak perlu nampak perfect sebab aku special. aku boleh keluar pergi jalan2 pakaii selipar jepun, jeans and shirts without make up but still confident with myself.

luahan hati di pagi ahad. emo sebab PMS. sekian

2 comments:

Mknace said...

:) :) :)
ikut ja stail sendiri
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

sword said...

do your own way syg..hehe kta xkaco sapa2 pun tetap ada yg tsumbang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by BloggerCandy.com