Wednesday, September 7, 2011

Rompakan kedai Mamak di Shah Alam. Ngeri!!






Baru jer nak off laptop bila ada seorang member facebook share video ni. Astagfirullah. Itu je mampu aku cakap. Aku ngeri tengok rompakan berani ni sebab bayangkan orang tengah ramai dekat kedai mamak ni pun penyangak ni berani merompak?

Target utama adalah laptop-laptop. Biasalah sekarang kedai mamak mostly ada Wifi. Kejadian ni berlaku 28/8/11. 2 hari sebelum raya. ish ish.

Paling kesian tengok budak-budak tengah makan, ketakutan. Jahanam. Itu jer mampu cakap. Aku menyumpah, tapi dalam hati la. Memang patut dilaknat.

Pengajaran: takyahla lepak malam2. kalau kena buat kerja, pergilah McD.

Takziah kepada boss restoran, yang hilang laptop dan trauma sebab terkejut. My prayer goes to you.


Kepada perompak, tak tau nak cakap apa. Semoga mati eksiden terus. Eh tak baik. Semoga kamu semua insaf.


Marilah jadi lebih berhati-hati.

5 comments:

zool said...

Tu le sekarang ni kat Malaysia pun bahaya.. tak semesti kat Somalia je...

Sue Andy's said...

Aku msih xbrani tgk vid ya. isk

Anonymous said...

Pelik, jugak, tak kan takde yang berani lawan perompak tersebut,
Takpe, nasib korang (perompak) hari tu memang baik,
Kalau kena 'time' aku lepak masa tu, siap korang,
Lembik aku kerjakan.

Nurul Razak said...

itulah. Malaysia skarang dah pelik2. rasanya semua orang lari sebab terkejut kot. atau panic. lagipun the robbers bawak parang.

Azham Vosovic said...

minta simpang dari berlaku lagi....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by BloggerCandy.com