Wednesday, October 12, 2011

Teka Betul dapat Top - up RM10!!!!

***** this is a sticky post. Scroll down for new entry(s) *********




Adik adik abang abang kakak kakak makcik pakcik atuk nenek.

Hari ini aku bosan. Jadi ingin membuat satu pertandingan teka gambar dengan tepat.

Senang je ni.

Terma dan syarat:


  1. Teka gambar diatas dengan betul. 
  2. Jawapan mestilah detail. Contoh: Kalau kereta, mesti bagitau jenis kereta. (ok ini bukan jawapan yer..contoh jerrr...)
  3. Kalau dapat teka dengan betul, hadiahnya adalah top-up for any tel line worth RM10!!!!!!
  4. Siapa cepat dia dapat.
  5. Jawab di ruangan komen.
  6. Pemenang akan dihubungi.

Senang, tak perlu buat blog post. tak perlu amik gmbar posing2. tak perlu lengkap slogan.heheheheh 

p/s Best kan kalau selalu boring. abis duit =D
p/p/s Kalau dapat sambutan, nanti buat give away yang lebih gempak hadiah nyerr pun.





13 comments:

sword said...

macam kuih jer nih...kueh melake

ika~~ said...

let me try!
pudding!
hehehe

cekkeya said...

eheh, sy pun nak cuba jugakkkk ;)

saya teka itu apam tepung gandum yang makan cecah dgn kelapa tu.

p/s: festime komen sini, suka resepi pancakes tuh. ;)

Nurul Razak said...

sorrriiiii....heheh stakat ni belum ada yg betul. tp benda ni memang kategori makanan! +)))

Sue Andy's said...

Ku try lah ... tou fu fa ka? nk d makan ngan gula melaka haha

Sue Andy's said...

Mcm pudding karamel pn ada juak

DauS said...

agar2

Nurul Razak said...

Chaiyok chaiyok.teruskan menekaaa.hehe blm ada jwpn yg betul lagi. :-)

cekkeya said...

ok, tekaan kedua, tosei @ dosai. rasanya la. ;)

sword said...

macam kueh %&#&*~&~~ jer.hehehe

Nurul Razak said...

hehe korang, terskan usaha. Top up RM10 menanti. jawapan masih dicariii!!

Anonymous said...

kek kan... tp xtauk kek apa... mun x swiss roll perisa coklat... zawan tok..

Sue Andy's said...

Agar-agar cendol. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by BloggerCandy.com