Wednesday, July 27, 2011

Blog yang kurang...

digemari oleh aku.

Aku suka baca blog. Terutama blog-blog yang memang addictive. Tak kisahlah blog dalam Bahasa Melayu ke, or Bahasa Inggeris ke or bahasa premons. Aku suka. hehe tapi ada beberapa blog yang aku tak suka atau kurang suka. Kalau tak setuju takpe. aku dah cakap yang aku tak suka, bukan kita tak suka, bukan perempuan tak suka. Eh senang aku spesifik ngan diri aku je.hehe


1. Blog yang post dia balik-balik perempuan seksi, hok terbelah sana sini. Perempuan pose ala-ala sundal bolong. Ai sangat tak suka. Cuba yang korang pose tu adik-adik perempuan korang ke? mak korang ke? Kalau nak post untuk pengajaran takpe. ni saje nak tunjuk tang aset-aset. Sumpah tak pergi lagi. Korang dosa aku pun dosa.


auuuuuu!!!~!~!


I'm hot!! ssssss~~


2. Blog yang satu page untuk satu post sahaja. Kamonla...kadang-kadang post kau panjang satu ayat je. pastu aku nak kena tekan 'older post' pulak. stress mak tau. blog macam ni aku still visit lagi cuma kurang gemar je la.


stress monyet ni~


3. Aku kadang-kadang suka gak tinggalkan komen. Tapi tak berapa gemar komen yang 'embedded' under the post. Cuba tukar setting jadi pop-up punya. kan senang kalau nak teruskan baca post yang lain. tak caya? cuba intai mana-mana blogger otai. diorang punya komen column sumanya pop-up, bukan embedded.

4. Blog syok sendiri. Dahlah pakai blogspot. pastu letak macam-macam widget. paling banyak muka boifren and girlfriend kat side bar. alahai nye pun. nak bukak blog pon sekian masa terbuang. dahtu pulak letak lagu yang auto play. Post dah menarik dah. tapi bila aku terkejut dgar lagu yang bukan-bukan automatik la aku terus close window.


lebih kurang macam ni muka aku terkejut.hahahahahahah


 Eh tadi macam banyak je. sampai empat isi je. jadila. lepas gak buat karangan Bahasa Melayu kan?hehehe

Harap janganla ada yg terasa ye. Blog aku bukan pemes pon. tapi benda baik kita share la kan??

ktengsbai


p/s Pics googled.

6 comments:

Sue Andy's said...

aku setuju lagik2 bab auto play lagu ya. tkejut chimpanzee kejap. trus aku xbaca. gik2 aku salu pake headphone -__-

Chempaka Sari said...

betul sgt latu... lagu tu la yang tak tahan... suruh orang komen tapi nak komen embedded, loading satu page dia dgn berAT 200KG, pastu kene tulis verify word pulak.... adoi..

Nurul Razak said...

suzy: lagu ya nang la. kdg2 bika tkejut glak ya alu jd nak marah.haha

chempaka sari: kann..sabo je la

valentine87 said...

yeah dah bole komen...hihi

auk nang benar..mun nyem sik pa la gmbr iya..kekadang sik iya susah juak..hihi

molah blog masak2 juh..

Cerah Jeff said...

blog sy bebas perempuan seksi,ada 3 post di index(home) cuma komen tu da guna intense debate...tp jemputla datang ^^

Nurul Razak said...

ambs: haha ala2 blog stress ka?ko mok masak pa??

cerah jeff: bagus2. berblog untuk berkongsi maklumat. bukan dosa. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by BloggerCandy.com